O nama

ASW audit & advisory je kompanija koja se bavi uslugama revizije, računovodstvom, poreskim i finansijskim savetovanjem. Kao mlada kompanija, koja je osnovana u oktobru 2014. godine, naše usluge su usmerene na potpuno razumevanje klijentovih potreba, posvećenost u ispunjavanju njegovih očekivanja i ostvarivanju dodatne vrednosti za klijente.

Profesionalizam naših zaposlenih je naša obaveza u odnosu sa svim klijentima. Naši klijenti su domaće i međunarodne kompanije iz različitih oblasti poslovanja, a naš zadatak je da im omogućimo sigurnije poslovanje i pružimo stručnu podršku u njihovom nesmetanom rastu i razvoju.

Garanciju kvaliteta naših usluga daju profesionalci i stručnjaci koji su svoja dugogodišnja iskustva sticali radom na kompleksnim projektima revizije, finansijskog i poreskog savetovanja, kako u velikim međunarodnim i domaćim kompanijama, tako i malim privatnim  kompanijama različitih poslovnih orjentacija i profila.

Naša profesionalna satisfakcija su uspešni klijenti koji uz našu stručnu pomoć i profesionalnu podršku postaju još uspešniji. Vaš poslovni uspeh je naš uspeh.

Misija

Posvećenost u pružanju saveta klijentima kroz sagledavanje realnih potreba i problema iz njihove perspektive.

Vizija

vizija